fbpx

Horeca

TIPPR: Hét onafhankelijke horeca platform. Dagelijks de laatste trends, nieuwste innovaties, uitdagingen/oplossingen van en door horeca professionals.

Haal alles uit het hoogseizoen met Bravour

Bidfood Het hoogseizoen komt eraan! De tijd van volle terrassen en gasten die ultiem willen genieten. Dit is hét moment om alles eruit te...

TOPPR van februari: Kevin Marchant – The Dublin House

In februari is Kevin Marchant, barmanager van The Dublin House in Zwolle, uitgeroepen tot TOPPR van de maand. Kevin is geprezen voor zijn uitzonderlijke kennis van whiskey en...

TOPPR van januari: Michiel de Boer – WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Onze eerste TOPPR van 2025 is Michiel de Boer, Assistent Food & Beverage (F&B) Manager bij het WestCord Fashion Hotel in Amsterdam. General Manager Maarten...

Tips: Marge-DRUK

Marge-druk is een complex en uitdagend aspect van de horeca, maar met de juiste strategieën en aanpassingen...

Tips: Promotie-DRUK

De Promotie-Druk is een essentieel onderdeel van de Horeca Druk Forecast 2025, aangezien het de realiteit weerspiegelt...

Tips: Regel-DRUK

Regeldruk is een uitdaging die we als collectief moeten aangaan. De horeca draagt bij aan de sociale...

Tips: Personeels-DRUK

Personeelsdruk blijft een cruciaal probleem voor de horeca in 2025, maar het biedt ook kansen voor innovatie....

Tips: Gasten-DRUK

De gasten-DRUK in 2025 is zowel een uitdaging als een kans voor horecaondernemers. Door zich aan te...

Gezonde Alcoholvrije Alternatieven

De vraag naar alcoholvrije en -arme dranken is geen tijdelijke trend, maar een blijvende verschuiving in consumentengedrag....

Waarom TIPPR Onmisbaar is voor de Horeca

De horeca staat onder druk door verschillende uitdagingen, zoals personeelstekorten, stijgende kosten en veranderende consumentenverwachtingen. TIPPR speelt...

Hogere marges én duurzaam voordeel met Ready-to-Serve Cocktails

In de horeca zijn kwaliteit, snelle service en het behalen van hogere marges essentieel. Ready-to-Serve (RTS) cocktails bieden een...

Waarom Salsa’s een Must Zijn op de Menukaart

Salsa’s zijn een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan elk menu, en steeds meer ondernemers ontdekken hun potentieel....

Klantengegevens verzamelen met een winactie

Wil je meer gastgegevens verzamelen? Probeer dan eens een winactie!Veel horecabedrijven doen bijvoorbeeld het volgende: iedereen die...

Wagyu Biefstuk Classificaties

Waarom A5 Wagyu de Beste Keuze is voor Horeca MargeWagyu biefstuk wordt wereldwijd geprezen om zijn malsheid,...

Horeca-druk Forecast Report 2025

De horecabranche staat onder DRUK in 2025. In het Forecast Report van 2025 bespreken we vijf cruciale...

Verduurzamen met (H)eerlijke Koffie: 5 Tips

Duurzaamheid in de horeca hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met slimme, haalbare aanpassingen maak jij jouw koffievoorziening...

TOPPR: maart – Lonneke Otten-Aalbers

Lonneke Otten-Aalbers - Horecalegioen in NijmegenSTEM HIER VOOR DE TOPPR VAN 2024 De TOPPR van de maand maart...

Pasta Variaties: Van Boekweit tot Bijzondere Meelsoorten

Boekweit speelt al eeuwenlang een rol in de Italiaanse keuken, vooral in Noord-Italië. Toch blijft tarwepasta voor...

6 Tips om je te onderscheiden met thee

Er is in de horeca veel te verdienen met thee, mits je er echt een ervaring van...

Shiso in de Horeca?

Wat is Shiso?Shiso, ook wel bekend als Perilla, is een aromatisch kruid dat afkomstig is uit Azië...

Havermout Latte To-Go

Waarom is havermout populair ?Havermout is populair omdat het perfect aansluit bij de groeiende vraag naar gezonde,...

Ontdek Liberica Koffie: Een Unieke Kans voor de Horeca

Heb je al gehoord van Liberica koffie? Terwijl Arabica en Robusta de koffiemarkt domineren, biedt Liberica een...

IJs dat niet Smelt – Dondurma

IJs dat niet smelt klinkt als een magisch wonder, maar het heeft een heel logische wetenschappelijke en...
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw winkelwagen is leeg